BAŞKAN RONA YIRCALI “TEV TEMELLERİ ATIYOR”

Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla Türk Eğitim Vakfı tarafından Mehmet Akif Mahallesinde yaptırılacak olan TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı konuşmasında Türk Eğitim Vakfı faaliyetlerinden bahsetti ve Bağışçı Merhum Uğuz Tarık Demirağ’a rahmet dileyerek Ümraniye Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti

Ümraniye eğitimde gerçekleştirdiği büyük gelişimi yeni okullarla devam ettiriyor. Bu kapsamda, ilçeye Türk Eğitim Vakfı tarafından ve belediyenin destekleriyle kazandırılacak olan; 32 derslik, 1 çok amaçlı salon, 1’er temel mekanik, elektrik ve bilgisayar atölyesi, 1 demiryolu elektrik-elektronik ölçme laboratuvarı, 1 teknik çizim atölyesi, 1’er adet resim ve müzik dersliği ile 1’er adet kimya ve biyoloji laboratuvarını içeren TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma töreni gerçekleşti. Törene Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bağışçı Merhum Uğuz Tarık Demirağ’ın Kardeşi Suna Eralp, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, mahalle başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
05.06.2018