BEST KADINLARI UNUTMADI

BEST - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş., 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kadın çalışanlarının katıldığı ve geleneksel hale getirdiği etkinlikle kutladı.

Dünya Kadınlar Günü, kadınların tarih boyunca ve tüm ülkelerde ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarına dikkat çekmek amacıyla her yıl 8 Mart'ta kutlanıyor.

Bu anlamlı günün önemine binaen, her kadın çalışanı için ayrı ayrı TEV – Türk Eğitim Vakfı’na bağışta bulunan BEST, yine tüm kadın çalışanlarına çiçek, alışveriş çeki ve el yapımı tabaklar hediye etti. Bu tabaklar, Çinidem Sanat Atölyesi’nde BEST kadın çalışanlarının çini çalışmalarına katılımı ve emekleri ile özel olarak hazırlandı.

Sabah kahvaltısı ile bir araya gelinen etkinlikte BEST A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zafer Mizan, özverili çalışmalarıyla şirketimize güç veren emekçi kadın çalışanlarımızın ve tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak Mustafa Kemal Atatürk’ün “Kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” sözlerini aktardı ve BEST A.Ş. Genel Müdürü Tunç Tezel’in mesajını kadın çalışanlarıyla paylaştı.

Çinidem Sanat Atölyesi işletmecisi Hacer Çağlayan ve Şahinde Kılınç da davetli olarak yer aldıkları etkinlikte konuşmalarını yaparak emeğiyle dünyayı güzelleştiren tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladılar.

Etkinlik, günün anısına kesilen pasta ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.