RONA YIRCALI, ANKARA BALIKESİRLİLER DERNEĞİ’NİN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Ankara Balıkesirliler Derneği’nin Başkent’te yaşayan Balıkesirliler’in yanı sıra siyasiler, bürokratlar ve iş dünyasından konukları da bir araya getirdiği iftar programında, Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin, Fikret Şahin, Adil Çelik, Pakize Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey ve İsmail Ok da hazır bulundu.

Milletvekillerinin yanı sıra Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran da iftar programının konukları arasındaydı.

Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz iftarda yaptığı konuşmada, iki yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Camgöz, bir araya gelmez denilen Balıkesirlileri buluşturmaya soyunduklarında karamsar düşünceyle ‘olmaz’ diyenlere karşın yola çıktıklarını ve hemşehrilerinin destekleriyle bugünlere geldiklerini belirterek üyelere, hemşehrilerine, destek sağlayanlara teşekkür etti.

Öğrenciliklerinden gelen, şimdi mezun olup iş hayatına atılan genç hemşehrilerden de övgüyle bahseden Camgöz, öğrencilere destek, Fitre ve zekatlar ile öğrencilere burs desteği vermeye devam ettiklerini, artarak devam edeceklerini vurguladı. Tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Camgöz yoğun ortamlarına karşın Ankara Balıkesirliler Derneği İftar yemeğine katılan Milletvekillerine, ATO Başkanı Gürsel Baran’a ve Rona YIRCALI’ya ayrıca teşekkür etti.

YIRCALI : BALIKESİR İÇİN DÜŞÜNMELİYİZ

Yoğun yurt dışı programına rağmen direk gelerek katılım sağlayan Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı da yaptığı konuşmada tüm hemşehrilerini, Vekilleri bir arada görmekten mutlu olduğunu belirterek Ankara Balıkesirliler Derneğinin Balıkesirlileri bir araya getirme konusunda ilk ve örnek olduğunu, çalışmalarını takdirle izlediğini söyleyerek "Balıkesir için düşünmeliyiz. Balıkesir’in ön planda olduğu düşünce tarzı ile daha iyi, yararlı, Balıkesir için güzel şeyler yapılacağına inanıyorum" dedi. Bu konuda Balıkesirliler Derneği'nin Balıkesirli öğrencilere desteğini çok önemsediğini ifade etti.

27.04.2022