TURGUT ÖZAL ÖDÜLÜ YIRCALI’YA

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği tarafından bu yıl 5’ncisi gerçekleştirilen “2011 Yılı Turgut Özal Ödülleri” sahiplerini buldu.


Geçtiğimiz günlerde Turgut Özal Üniversitesi’nde düzenlenen ödül törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek’te katıldı ve ödülünü aldı.

“Turgut Özal Ekonomi Ödülü” ne layık görülen Dünya Odalar Federasyonu, DEİK İcra Kurulu ve Balıkesir Sanayi Odası Meclis Başkanı Rona Yırcalı, düzenlenen tören de ödülünü TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam’ın elinden aldı.

Aynı törende “Turgut Özal Hukuk ve Demokrasi Ödülü” TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e, “Bilim ve Teknoloji Ödülü” Prof.Dr. Mehmet Öz’e, “Barış ve Kardeşlik Ödülü” İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu’na, “Turgut Özal Özel Ödülü” Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu Başkanı Rızanur Meral’e verildi.

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erol Oral, Roterdam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Akgündüz ve eski Başbakan Yıldırım Akbulut, eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, Ali Çoşkun ve TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam’da ödül töreninde hazır bulundular.

11.06.2012