YIRCALI’YA TEMA ZİYARETİ

TEMA Yöneticileri 25. Yıl Anısına Vakfın Kurucu Üyesi Rona Yırcalı’ya plaket takdim ettiler.

TEMA – Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı Balıkesir İl Yönetim Kurulu Başkanı Korhan H. Yakut, Başkan Yardımcısı Nuri Bal ve İlçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şeref Yaman, vakfın kurucularından ve aynı zamanda mütevelli heyeti üyesi Rona Yırcalı’yı 25. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ziyaret edip, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç imzalı günün anısına düzenlenen plaketi takdim ettiler.

Bilindiği gibi, yaşanabilir bir gelecek için gönüllüleri ve destekçileriyle birlikte çalışan Tema Vakfı bu yıl 25. Kuruluş yılını yaşıyor.
TEMA Vakfı kurulduğu günden bu yana sürdürülebilir yaşam ilkesi ile çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Bu ilkeden hareketle yaşam tercihlerimizin doğaya olan etkilerini anlayan, erozyon ve çevre sorunlarına karşı duyarlı, doğa ile güçlü bağlar kuran nesiller yetiştirmek için yıllardır doğa eğitimleri veriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile Türkiye’nin 81 ilinde, okul öncesinden, liseye kadar eğitim sisteminin her basamağı için geliştirilen doğa eğitim programları ve farkındalık çalışmaları ile bugüne kadar 3 milyon çocuğumuza ulaşma imkanı sağlanmıştır.

19.10.2017